Rolig dag!

Trots att jag har haft lite problem med mina sköna kramper i maggropen idag så har jag haft en väldigt bra dag ändå. Skrattade så tårarna sprutade på mig tillsammans med Julia på grafen. Det var ju liksom inget speciellt vi skrattade åt heller, utan vi bara skrattade.
Skulle egentligen åka hem med halv 1 tåget men jag stannade kvar längre på skolan och satt med Amanda i cafét istället. Vi satt och skrattade så himla mycket så tårarna sprutade på oss. När det bara var en halvtimma kvar tills jag skulle gå till bussen så skulle Amanda ha lektion. Följde med henne och satt inne i en sal som vi har stora glasdörrar som är tonade men inte hela vägen upp. Jag sitter och tittar mig omkring i klassrummet och tittar åt sidan, där står min lärare Niklas och tittar in ovanför det tonade på glaset. Det var jag verkligen inte beredd på så jag hoppar till och skriker "ÅH GUD!" samtidigt som jag börjar skratta ännu mer så tårarna sprutade. Niklas kom sedan in och skrattade han med och bad om ursäkt. Haha asså det var så fult!

Nu ikväll har jag suttit och tittat på fula videosar på youtube och skrattat ännu mer. Var ett tag sedan jag skrattade så här mycket. Jag älskar verkligen såna här dagar så man bara skrattar och skrattar!

Bild från ettan. Står utanför klassrummet som jag menar. Nu kanske ni fattar ännu mer av min beskrivning.



Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: ZOOFIE

Men vad liten du var :D hahha

2011-12-01 @ 23:27:42
URL: http://zoofie.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0