Nattinatt

Somnade till här nu i kväll i typ två timmar. Kände bara hur tröttare och tröttare jag blev så tillslut slöt jag ögonen och bara somnade. Vaknade vid halv 8 då jag klev upp och hoppade in i duschen. Gick sedan ner och fikade gofika som bestod av mild vaniljyoghurt med fibercornflakes och bananskivor i. Asså det är så himla gott!! Det är också väldigt mättande.

Just nu ligger jag och funderar om det är värt att åka in tidigt till Grafen imorgon. Jag har inget att göra där om vi inte får en ny uppgift under lektionen då. Annars är det bara det jag har imorgon förutom då jag måste gå till "mattestugan" och plugga lite matte vid 3 tiden. Får en bamsing håltimma där, eller ja, så har väl mina tisdagar alltid sett ut i stort sätt.

Jo men vet ni? Blev typ världens olyckligaste tjej igår kväll ja. Min sladd som man kopplar ihop mina hörlurare till mobilen har ju gått och svikit mig totalt. Det har ju varit någon glapp i den förut som har fixat sig när man bara rör till sladden, men nu har jag verkligen gjort allt. Det går verkligen inte att rädda den. Det typ bara brusar när jag lyssnar på musik och det låter som om att man är i en kyrka och lyssnar på en jätte dålig solosjungare som inte tar i när han sjunger så man bara hör musiken. Det typ ekar också. Fick försöka stå ut i morse när jag åkte in. Det går inte att åka buss utan att lyssna på musik. Märkte det verkligen då jag fick abstinens på bussen hem...

 

Nä, säger godnatt nuja! ♥


Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0