Ett besök i Hudik

Sådär ja, nu är stygnen borta ur munnen och alla mina julklappar är färdighandlade. Det gjorde så förbannat ont när de skulle ta bort stygnen att jag låg och lät och blev alldeles tårögd. Skönt när de drar ur trådarna ut tandköttet liksom. Blev klar efter en kvart och sedan traskade jag mig ner till stan och handlade lite julklappar. Träffade på Linn på stan också så vi gick med varandra till bussen och satt tillsammans. Träffade även på Nina på bussen också så jag har haft en riktigt trevlig dag må jag säga!

Jo men justja, vem tror ni inte kommer och går förbi mig inne på en affär då? Jo självaste Ica Jerry! Haha, tyckte det var så himla coolt!

Nä nu ska jag ta och skriva ett mail och sedan göra klart en skoluppgift och skicka in den. Sedan hoppas jag på en liten powernap. Ikväll blir det att gå över till Amanda med Sandra för lite julklappsbytning. Ska försöka hinna duscha innan det så slipper jag göra det när jag kommer hem.

Förresten, är jag inte duktig på att öppna tuggummipaket?

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: malin jönsson

åååh hatar när man råkar göra sönder dom där jävla paketen, haha <3

2011-12-21 @ 18:20:41
URL: http://malinjnsson.blogg.se/
Postat av: Linn

Det var jätteroligt att träffa dig en stund iallafall skitunge! :D <3

Dessutom, håller jag på att skratta ihjäl mig ibland åt din summering av året. Vissa saker hade så klockrena kommentarer, du är så härlig du! Haha

Vissa saker skrattade man inte lika mycket, utan kände medlidande. Men hallå, vad skulle jag gjort utan dig egentligen!? Dina sköna kommentarer om allt möjligt är oslagbara! ;D

2011-12-22 @ 21:46:22
URL: http://theworldfromhere.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0