Dåligt humör

Jag åt frukost vid 5 imorse, hade inte ätit något mer sedan dess tills nu då jag nyss fått i mig mosad köttgryta och potatis. Jag sov hela vägen hem när vi åkte hem och när jag kom hem så virrade jag in mig i min sköna filt och hade min tjocktröja på, lade mig under mitt täcke då mitt överkast var överdraget på hälften också. Somnade så och sov fram till 1-2 någon gång då AnnMarie kom in med en banan och sa att jag var tvungen att stoppa något i magen. Men eftersom att det bara svider i munnen min så fick jag bara ner halva bananen. Somnade om väldigt snabbt efter det och sedan kom hon in vid 4 och frågade om jag skulle äta. Jag sa att jag skulle komma om en liten stund och rätt som det var somnade jag om igen. Vaknade vid halv 6 och gick ner och värmde på en tallrik hon hade gjort i ordning.

Just nu är jag fortfarande trött och känner mig så himla less. Orkar itne svara på sms, orkar inte prata med någon över huvud taget eftersom det känns bara som om att jag kommer att vara otrevlig tillbaka.
Jag är bara lite svullen men det är liksom inget som syns. Jag känner det långt under läppen och lite på kinden eftersom jag har ett stygn även där.
Jag hade en ganska stor grej som hängde i munnen också som jag först trodde var tandkött som de missat att sy fast. Jag kunde inte sluta att pilla på den med tungan och rätt som det var sprack den. Det visade sig vara en blodblåsa. MUMS.

Nä, ska ta och slå på en bra film. Blir en tidig kväll för mig.


Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0