Trodde att dagen var kommen...

Hej hej! Idag trodde jag skulle vara en väldigt speciellt dag. Åkte till Gävle i hopp om att få sätta in tänder som det har låtit på tandläkarna där nere, men istället så satte de in någonting jag inte kommer ihåg vad det var, som de ska fästa tänderna i sen (inte skruvar, för de satte dem in i somras). Denna gång gick det betydligt bättre än förra operationen. Jag kände på något sätt av lugnandet den här gången. Dock var det lite hemskt när alla bedövningssprutorna skulle tas. En av tandläkarna satt och höll mig i handen som jag råkade klämma sönder, eheh. Men när själva operationen började låg jag bara där och kände hur tröttare jag bara blev. Jag höll på att somna till där några gånger.
Sedan är mitt minne väldigt svagt. Jag kommer ihåg att vi gick ner för trapporna där inne, att vi gick ner för en annan trappa där ute samtidigt som jag smsade. Sedan kommer jag inte ihåg så mycket mer runt om det. Jag vet inte ens om jag sa hejdå till dem där inne eller inte. Sov också i bilen hela vägen hem och secklat blod. Så det hade torkat så fint på kinden min.
Har fått en tid i Hudiksvall på specialisttandvården för att ta bort stygnen den 21 december också. Tur det inte var den 22, för då hade jag missat den där leken på skolan, som förra året så vi alla sprang runt i skolan och letade efter små julklappar som var gömda lite här och var. Året innan det skulle vi försöka lista ut vart en lärares kropp låg efter att den hade blivit mördad. Sedan skulle man också komma på vilken av lärarna som hade mördat och vad mordvapnet var.

Jag är också vrålhungrig men kan inte äta för det gör ont i käften... Svullnaden kommer smygandes.



Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0