Torsdag

Sitter nyduschad i soffan och ska alleles strax ta och steka på en macka med ägg, ost och skinka. Är så otroligt hungrig på det.
Ikväll följde jag med pappa igen på en cykeltur. Cyklade bort mot Ängsmon och vände där. Ungefär 21 kilometer blev det sammanlagt. Mina lungor sticker fortfarande. Haha. Hoppas jag kommer somna ikväll. Låg vaken väldigt länge igår natt och typ alla andra nätter. Mina ögon sved och var väldigt tunga och jag gäspade hur mycket som helst, men ändå gick det inte att somna. Tror nästan att jag måste börja med nå sömntabletter, för fan jag vill ju kunna somna på kvällarna. Det spelar ingen roll om jag kliver upp hyffsat tidigt som typ 11 eller tidigare. Det har aldrig varit några problem förut. Ställde klockan på 10 imorse så vi får se om det kanske går lättare ikväll. Ska minsann lägga mig tidigt för jag känner mig riktigt slut.
Ska ta mig en tur till stan imorgon och sedan på eftermiddagen blir det jordgubbsplockning. Har inte så många dagar kvar här i Brunflo, utan på söndag åker jag hem till Gnarp igen. Vet inte riktigt när jag kommer att åka upp till Brunflo igen nästa gång, om det blir efter att skolan har börjat eller om jag hinner någon dag innan, men det blir nog för stressigt skulle jag tro.

På tisdag ska jag åka iväg tidigt till Gävle för att ta bort stygnen. Bussen går 10 i 7 på morgonen från Hudik. Får väl se om jag lyckas somna i väntrummet denna gång med. Hehe.
Och på lördag är det en vecka kvar tills Ljungarocken. Längtar arslet av mig!

Ja har inte så mycket mer att skriva nu men asså lyssna på Sunrise Avenues nya album Out of style. Sjukt bra!
Nu ska jag ställa mig i köket och steka mackor. Godnatt och sov sött, dröm om alla småkryp du mött.


Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0