Sista sommarlovsdagen ever

Vaknade halv 10 imorse av att Andreas gjorde en massa ljudeffekter tills sina lekar, som alla andra mornar typ. Kunde inte somna om efter att jag hade klivit upp och sagt till honom, så jag låg bara en stund och sedan klev jag upp för att äta lite frulle. När jag hade ätit klart gick jag ut och lade mig i solen, men tappade lusten efter en timma då solen bara kände för att leka tittut med mig med alla moln.

Just nu sitter jag ute under ett sånt där tältparasoll eller vad sjutton man kallar det och hade tänkt att kolla på några Vänneravsnitt. Jag satt inte så där jätte skönt här så jag lär väl gå in om en stund igen skulle jag tro. Också så flyger det omkring en massa humlor och getingar här. Råkade nyss snärta till en geting av misstag, så det är nog bäst att passa sig ifall den är borta och smider en massa planer.

Hade lovat att lägga upp en bild på min jeansväst igår, men jag hade ingen ork till att göra det eftersom mina batterier till kameran var oladdad och jag orkade inte stoppa dem i laddaren. Hej lat. Inte för att jag tror att ni kom ihåg det och hade önskat att sett det, men jag lägger upp en bild då jag orkar någon gång.

Igår gick jag över till Amanda på kvällen. Vi åt kladdkaka och tittade på ett jätte roligt tv program. När det var slut satt vi och pratade en massa. Hade mycket att ta igen efter sommaren, så det var riktigt trevligt.

Imorgon börjar skolan igen. Känns lite sorgset eftersom att sommaren är över. Jag hade önskat mig några veckor till av sommarlovet, men det är ju omöjligt. Jag är ändå lite pepp till att börja imorgon eftersom det är absolut sista året. Det kommer ju att hända så mycket under året också + att jag läser roliga ämnen och har ett jätte bra schema. Jag känner ingen ångest alls till att börja, förutom projektarbetet då. Har absolut ingen aning om vad jag ska syssla med. Men jag lär nog komma på det när jag har gått på de lektionerna skulle jag tro. Hehe.

Nu blev det här ett riktigt långt inlägg, men har nu inte så mycket mer att säga. Ha det så bra!!


Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0