Jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Hej alla fans!

Ligger i sängen och lyssnar på sjukt bra musik och just chilling. Kom hem vid 1 efter en kort skoldag. Började kvart över 8 och slutade lektionen klockan 11.
Skulle redovisa en grej på Grafen idag vilket gick jätte bra. Gjorde sedan en planering till ett nytt projekt vi ska hålla på med några lektioner framåt och sedan började jag lite på det. Kommer bli lite svårt, men jävligt kul!

I alla fall har jag inga planer som helst idag. Ska bara ta det lugnt och titta på serier hade jag tänkt.
Imorgon kommer det bli en rätt så lång dag med en jävla håltimma. Slutar en lektion klockan 11 och sedan har jag håltimma fram tills kvart över 3. Har inte direkt något att plugga på så jag får sitta och dö tillsammans med Zoofie! :-)

Jag alldeles just:




Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: Olivia

Haha ja jag har också tänkt så! Bara det att det inte bor några barn i huset och man behöver kod för att ta sig in... Men ja, det kan ju såklart vara så, jobbigt när man är ensam hemma och det är mörkt ute bara! ;) Försökte komma in på msn förr men det är nå fel för jag har fel versio installerad, måste fixa det, vill ju se klänningen hallå! för de bilder du la upp retade ju mig bara att vilja se den mer för tyget såg så fint ut! :D<3

2011-08-30 @ 18:25:14
URL: http://olivialindqvist.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0