Hemma från Norrfjärden

Hej hej och hemskt mycket hej!

Sitter i min säng med hela fejjan full med potatismjöl. Har världens utslag och klåda i ansiktet. Vaknade upp i förrgår morse av att det kliade som sjutton. Kvällen innan hade jag peelat ansiktet för att sedan smörja in ansiktet med olivolja, och ja, resultatet blev ju inte så lyckat. Potatismjöl brukar ju vara bra för sånt här, så jag hoppas det kan hjälpa mig. Känner inte för att se ut såhär, speciellt inte på Lördag.. Allergitabletterna hjälper inte.

I alla fall så kom jag hem för ett tag sedan efter en mysig dag/natt/dag hos Elin. Vi åkte igår på dagen ner till stranden för att bada lite, men solen var typ aldrig framme så det blev kallt för att bada fast det var väldigt varmt i vattnet. Vi satte oss och byggde ett sandslott istället. Det kom en tant och gick förbi och sa "Äje joligt att bygga sandslott tjejer?" till oss i värsta barnsliga rösten. Asså jag hoppas för guds skull att hon har den där barnsliga rösten och inte bara gjorde till den för oss. Haha.

Asså tycker ni inte att det är snyggt så ska ni fan få en tjockablängare av mig!


På kvällen åt vi tacos, spelade spel och hade Eva & Adam marathon. Vi båda höll på att somna vid 12 så vi gjorde oss klar och lade oss, pratade lite och sedan somnade vi.
Idag har vi kollat på tv och spelat spel tills jag skulle åka hem. Så ja nu sitter jag här och ska om en stund ta och hänga tvätten och sedan stoppa in en ny.



Lånad bild av Elin


Lånad bild av Elin

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: malin jönsson

sv: håller med!!! :o <3

2011-08-12 @ 08:44:56
URL: http://malinjnsson.blogg.se/
Postat av: josephine-VINN IPHONE SKAL FÖR 500KR!!!

Lite nya smycken till hösten?

på min blogg kan du vinna ett valfritt smycke från soli.nu!

klicka på länken -> http://twinblogg.blogg.se/2011/august/ny-tavling.html#comment

2011-08-12 @ 09:10:16
URL: http://twinblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0