Hela dagen bortkastad

Hej! Kom för en stund sedan hem och har alldeles just ätit middag. Denna dag har ju varit så himla jobbig! Såhär har den sett ut:

06:00 - Åker till Hudiksvall
06:50 - Åker buss till Gävle
09:00 - Anländer i Gävle
10:30 - Jag har min tid
10:35 - Jag är klar
15:10 - Bussen till Hudik går
18:00 - Tåget till Gnarp går
18:40 - Äntligen hemma!

Jag har suttit på det där jävla sjukhuset hela dagen och på en jävla buss så man fan har fått sittsår i arslet. Eller ja, nästan så.. Bara för 5 ynka minuter. Hade jag inte lika gärna kunna tagit bort stygnen på Hudiksvalls sjukhus då?! Dom lär väl också veta hur man sprätter upp stygn. Hur som helst så har det läkt på riktigt bra och det är riktigt skönt att inte ha några trådar i munnen längre. Gjorde lite onte att ta ut dem, men det gick as bra.

Imorgon åker jag iväg till Elin och stannar hos henne över natten. Vi tänkte spendera lite tid på stranden imorgon på dagen. Hoppas att det inte blir kallt. För det här är typ sista chansen för mig om jag ska få någon jävla färg tills skolan börjar. Var ju sjukt brun i början av juli, men nu skulle det bara se ut som om att jag har spenderat hela sommaren i Alperna. Knappt så man ser bikinilinjerna längre.

Här har ni som bevis att jag inte alls har varit i Alperna:



Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: Zoofie

Men Jecka.. Du vet om att man ofta blir brun i alperna va? ;) När man åker skidor där uppe och det är sol så får man en JÄVLA bränna i ansiktet x'D (känner några som var där för några år sedan ;))

2011-08-09 @ 22:09:10
URL: http://zoofie.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0