Galen lördagskväll - Mycket text!

Asså guud! Jag har har varit på världens bästa Takida konsert någonsin! Jag tror aldrig att jag har hoppat, skrikit och sjungit med i låtarna så mycket som jag gjorde igår kväll/natt. Jag var rent sagt galen. Synd bara att en vaktis skulle ställa sig alldeles framför mig på staketet så magen snuddade ansiktet på mig, mitt under de bästa låtarna. Han liksom stod ju bara där och filosoferade. Och det var världens tryck bakom mig så jag pressades in i staketet, men det hindrade inte mig från att kunna njuta av kvällen.

Vid 12 var jag och Zoofie framme i Ljungaverk. Vi köpte glass (magnum double) och dricka och satte oss i gräset och började vår eviga väntan. Vi satt och kollade på när Takida anlände till området en efter en. Eller ja, alla utom Robban. Vissa hade med sig deras barn dit som var med en stund under dagen. Mattias hade med sig sin söta lilla son Uno. Han sprang fram till oss och tittade, jag hejade på honom men då blev han blyg och sprang iväg. Haha.
Efter en stund kom Zoofies kompisar som också skulle vara med ikväll. När klockan blev 14 så var det dags för signering. Det ryktades om att deras entré till signeringen skulle vara att de kom med en helikopter, men så var det ju inte. De kom på deras mini-choopers.
Signeringen startade och när den blev klar så tog vi bilder med dem. När det var klart gick vi och satte oss vid den stora scenen, och där satt vi från 3 tills då Takida skulle spela halv 11 på kvällen. Självklart så gick vi iväg lite då och då för att äta och gå på toa. Jag och Zoofie gick och köpte oss en varsinn cider i öltältet också, men det var fan det äckligaste jag ska ha druckit. Varken jag och Zoofie drack upp den.

I väntan var det en massa andra band som spelade också, på stora scen och på den lilla scen. Kommer inte ihåg vad de hette men jag hade aldrig hört talas om de tidigare. En trummis kastade ut sin trummpinne som jag fångade. Gav bort den sedan till någon som verkligen ville ha den.
Halv 9 spelade Dead By April, och de var helt okej denna gång om man jämför med gången innan jag såg dem. Sångaren kastade ut en ros till mig och pekade på mig varje gång han sjöng "you" i låten "Loosing you". Haha det var lite roligt.

Sedan var det ju äntligen dags för Takida. Efter all väntan.
När Takida hade spelat klart så åkte jag och Zoofie med hennes familj hem till Sundvall. Jag var så sjukt trött och höll på att somna flera gånger i bilen och jag hade så himla ont i nacken att jag inte visste hur jag skulle lägga huvudet. Hur jag än hade det så gjorde det ont. Vi stannade på Max för att köpa med oss lite mat. När vi skulle gå in där gick vi som om att vi hade skitit på oss. Hade så sjukt ont i benen och fötterna. Haha. Jag och Zoofie somnade sedan strax efter 3 på natten. Jag vaknade några gånger under natten av att jag hade sendrag i armarna. Så fort jag bara lyfte eller flyttade på dem så drog det till. Har ju även ont i underarmarna ovanför armbågenarna. Vet inte om jag har skadat mig på något vis eller om det är träningsvärk efter alla gånger jag har pekat upp mot scen under Takida konserten. Har också en jävla träningsvärk ovanför rumpan och i höfterna.

Just nu ligger jag hemma och ska väl alldeles snart ta och värma på någon mat. Ska bara ladda upp lite bilder sedan igår. Filmade ju också vissa låtar, men nu ville ju inte ljudet bli så bra som det brukar bli, utan det blev bara en massa "brus" efter basen.

Här har vi "Curly Sue" - Robbans fru, som sålde skivor innan och under signeringen.


Entrén


Signering




Imperian State Electric




Dead By April






Takida













Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: Zoofie

Sv; Det har jag aldrig hört förut :o haha. Måste testa! :D Fast om de går sönder så får jag nog abra ett nytt par, haha x'D men man ska ju inte alltid tänka så ^^ måste ju vara försiktig också :D

2011-08-15 @ 19:57:30
URL: http://zoofie.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0