Fredag

Hej!

Åh, har alldeles just suttit och tittat på min nya live DVD med Tokio Hotel från deras Humanoid City tour. Herre gud, genom hela filmen satt jag och var alldeles knottrig. Jag hade bara ett stort leende på läpparna och en massa tårar på kinden. Jag satt också och sjöng med i låtarna. Allt som var med i filmen fick jag själv uppleva på konserten i Stockholm. Så himla underbart!

I alla fall så hade hela skolan ute dag idag. Vi blev indelad i grupper tillsammans med ettor och tvåor. Jag är glad över att jag fick Amanda och Ida i min grupp.
Vi skulle gå till en massa olika stationer och försöka samla poäng genom att utföra en massa övningar (kallar man det så?) som man bara hade 1 minut på sig att klara. Det var rätt roligt. Skrattade väldigt mycket för vissa övningar såg så himla roliga ut när man tittade på de andra som gjorde. 
När vi hade slutat så gick jag och Amanda och mötte upp Sandra och Filip för lite shopping och skitsnack. Jag handlade inget förutom en hudsalva till läpparna. Mina läppar var verkligen som en ansatsfil (anteckna!!).

Imorgon på dagen så hade jag tänkt att storstäda rummet. Eller i alla fall dammsuga och dammtorka lite. Jag har skjutit upp det i några dagar så nu måste jag verkligen ta tag i det. Sedan på kvällen har jag stora planer med tjejerna. Vi hade tänkt att käka tacos hemma hos mig och sedan drar vi ut på krogen i Hudiksvall för att slå klackarna i taket, eller conversen i taket för min del. Äger bara två par klackskor. Ett par röda som ger så jävla mycket skavsår, och sedan har jag ett par andra som gör så fruktansvärt ont under foten bara man har haft på sig dem efter ett litet tag. Fan. Måste införskaffa mig ett par snygga klackskor någon gång.

Ida plockar bommulstussar med näsan och förflyttar dem till en annan skål.


Amanda lika så.


Det här var jäävligt svårt!


Ida försöker få kakan i mun.


Amanda också.



Headbanga för att nå upp till 150 steg på stegräknaren man hade på ett band runt huvudet. Så jävla jobbigt! Man blev helt konstig i huvudet sedan och mådde typ illa. Hehe, men jag kom närmast 150 med 140. Skulle egentligen inte få någon poäng men vi lyckades övertala läraren som hade hand om övningen. Hihi. Men vi vann inte, för det gjorde grupp sex... Haha.


Nu tog det här inlägget typ 70 år att skriva. Min syster ringde så jag har pratat med henne ett tag, och sedan har jag haft annat för mig. Men nu ska jag äntligen ta och krypa ner till kojs. Godnatt!

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: Zoofie

Jag läste hundsalva...



Hoppas ni får roligt :) Nästa gång får ni dock komma till Sundsvall ;)

2011-08-27 @ 02:17:48
URL: http://zoofie.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0