Dagen efter

Haha oj vilken jävla rolig kväll/natt jag hade igår! Vi började hemma hos mig med lite tacos, sedan gjorde vi oss i ordning och for in till Hudik och satte oss på Skutan och tog oss en drink. Två faktiskt. Vi satt där ett bra tag tills vi hamnade på Hogges (hette det så?) det var tydligen gratis inträde så vi gick in dit och satte oss en stund med Filip och hans vänner som vi träffade på där. Vi dansade också lite tills det var två män som blev lite jobbig och började dansa med oss, så vi gick där ifrån och gick till Gossip istället och dansade järnet där. Tappade bort Amanda och Sandra där inne någon stans, men hittade dem utanför tillslut. Vi stannade där ute och pratade med några som kom fram till oss, tills vi skulle hem.
Halv 4 var jag hemma och då kunde jag äntligen lägga mig och sova. Tror jag somnade på en gång jag lade mig.
Vaknade vid kvart i 10 och kunde inte somna om. Måste säga att jag har mått bättre. Jag har typ sockerdricka i mina ben så fort jag rör på dem. Eller ne, inte sockerdricka.. Jag vet inte hur jag ska förklara. Det gör typ ont att gå i alla fall.

I alla fall så idag blir det en serie-dag då jag bara tänker ligga och titta på serier. Har börjat kolla på The OC nu och det verkar bra faktiskt. Såg att vi hade glömt äta upp vindruvorna vi köpte igår så hehe då har jag lite snacks till också.

Jag har inga bilder från igår, men jag vet att Amanda tog några bilder, så jag tar nog någon av henne om hon lägger upp några :-)



Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: Linn

Glad jag blir att du hade det så bra! :D



Men du... ge mig tips på serie(r) jag kan följa? Nån som är lätt att följa och som jag inte blir less för att det är samma sak om och om igen. Haru nå tips älläää, du som har lite koll? ;D

2011-08-28 @ 16:51:55
URL: http://theworldfromhere.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0