Halloj!

Längtar som sjutton till nästa helg. Då är det lov och på lördagen åker jag äntligen till Hoting för att hälsa på syster och hennes mage, lille Theo och Dennis. Har inte träffat dem sedan det var snö ute sist, och då menar jag innan sommaren och inte typ igår.
Haha, då gjorde jag bort mig riktigt ordentligt när jag skulle cykla upp på Malins cykel till Helenas farmor och farfar där dem var. Vi skulle över storvägen där det var en massa ungdomar som höll på att åka skateboard och coola sig. Jag tänkte att jag hoppar av cykeln för att inte på något vis göra bort mig när vi skulle över. Men tro på fan att jag ramlar med cykeln när jag skulle häva över ena benet till den andra sidan. Så jävla typiskt mig! Sprang med cykeln och Malin över vägen alldeles knallröd i ansiktet och kunde inte sluta garva. Pinsamt!

Hur skönt är det inte med lördag då? Har sovit nästan 12 timmar inatt. Kunde ha sovit längre om jag inte vaknade av att någon höll på att banka och slå med något ute.
Ikväll blir det att tillbringa kvällen på Kulturstjärnan med frugisen Amanda. Haha, äntligen är det något här i Gnarp efter flera miljoner år. Jag lovar er som inte bor i Gnarp.. Detta stället är sååååå dött!

Nej nu kom lillpojken och sa att det var mat. CIAO!


Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0