Nattelinatt

Ja snart är det alldeles strax dags för mig att dregla lite på kudden.
Det är lite deprimerande att helgen är slut och en låååång skolvecka med prov och läxor framför sig. Jag har varit skolless sedan den första dagen i skolan, och hur ska jag då orka hela vägen till sommarlovet? Håll uuut! 2,5 år kvar tills studenten!!

Oops! Såg nu att jag måste måla om mina naglar. Eller ja, har sett det nu i någon vecka men har inte orkat dra ut tummen ur röven för att fixa dem och det betyder inte att jag orkar fixa dem ikväll heller. Det får bli en ledig kväll i veckan då jag har tid.

Hihih, vet ni var jag har gjort ikväll förutom att plugga? - Nej tänkte väl det!
Jag har installerat The Sims 2 på datorn och Jorden runt. Så jag har suttit och nördat lite Sims ikväll. Det var väldigt länge sedan sen sist.

Okej, inte för att jag är så duktig på att blogga så kan ni väl åtminstonde slänga in en liten kommentar? För ni vet... Ni suger på att kommentera! Inte för att jag tror att ni kommer att kommentera men det var iallafall värt ett försök. Godnatt! ♥


Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: Linn

Slänger in en glad kommentar jag då, jag vet inte vad jag ska skriva. Men titta det blir en kommentar iallafall, hahah! :)

2010-01-25 @ 17:52:23
URL: http://theworldfromhere.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0