Morsning!

Idag är det jag som är jävligt trött! Det kändes knappt att jag sov någonting i natt.
Halv 6 kom AnnMarie in och väckte mig så jag gjorde mig klar för skolan. Halv 7 gick jag till bussen.
Första timman hade vi idrott då vi gjorde en massa fysövningar. Ett ord: JOBBIGT! Så imorgon är det jag som kommer att gå som om att jag har fått en pinne uppkörd i arslet. Jag menar det!

Sedan idrotten hade vi svenska och sedan slutade vi för dagen. Halv 1 kom tåget och körde hem oss till Gnarp. Ja, vad ska man mer skriva om min helt ointressanta dag? - Jo, jag har fått till videosarna från Tokio Hotel konserten som jag har filmat. En är nu upplagd på youtube och vet ni vad? Det tog nästan 3 timmar att ladda upp den.. Nu står det att den måste bearbetas en stund så jag antar att det tar minst en timma till.
Jag fick starta stationära datorn och föra över alla videor till den datorn och ladda upp från den. Den dator är segare än en snigel som står still!
Förlåt om jag lägger upp så mycket om Tokio hotel. Jag vet att mer än hälften som läser min blogg tycker inte om dem. Men eftersom det gör mig lycklig så får ni då allt stå ut med det, annars får ni lämna min blogg ;-)

Åh vet ni? Imorgon åker AnnMarie och Bosse till Stockholm och stannar där tills på lördag. De överger mig... :'(
Haha ne, jag ser faktiskt fram emot att få ha huset för mig själv en heeel natt!! Det har jag länge gjort och nu kommer äntligen den natten. :3
På kvällen får jag besök av Amanda och Fredrik. Vi ska då allt leka bagare och baka en massa slisk som vi sedan ska sälja på lördag. Samla ihop pengar till nyköpingsresan med dansen. Hehe!

Oj, nu vart det ett väldigt långt inlägg.. Nåja, det var i alla fall allt från mig. Ett inlägg kommer senare med någon video som jag filmat från Tokio Hotel. ;-)

Såhär snygg var Amanda idag när vi satt i sporthallen och väntade på att vi skulle gå vidare till våran idrottssal.(Jag antar att hon kommer mörda mig imorgon). :<

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0