I Hoting

Jag är just nu i Hoting hos syster, Theo och Dennis. Jag skulle ha kommit hit tidigare men klantarslet själv hade missuppfattat busstiden så jag missade bussen så jag fick sitta och vänta en timma tills nästa gick. De kom och hämtade mig i Strömsund och efter det åkte vi till Dollar Store och sedan hem.
Det är så kul att vara här igen. Det var vid nyår jag var här sist och jag vet inte när nästa gång blir att jag kommer. Kanske det blir till sommaren? Det är ju så långt dit ännu :-(

När jag skulle åka till stan idag så såg jag tussilago efter vägkanten. Hihi, våren är äntligen här på riktigt nu! Sedan när jag satt på bussen till Hoting och hade åkt igenom Hammerdal så såg jag två renar efter vägen. Tufft! Har aldrig sett vilda renar sådär någon gång förut :-).

Malin sov hos mig igår natt. Vi låg och pratade och skrattade hela kvällen tills Malin somnade och jag låg och läste lite. Helt plötsligt vänder hon sig om och skrattar, så jag frågar vad det är.

Malin: Inget *flinar*
Jag: Är du vaken Malin?
Malin: Hehe nej.
(Jag skrattar åt henne)
Malin: Vad skrattar du åt?
Jag: Åt dig! Men är du vaken?
Malin: Ja det är jag.
Jag: Malin, godnatt, du sover.

Jag berättade sedan imorse om det här och hon kommer inte ihåg det.
Ibland är det ganska läskigt att sova bredvid henne. Hon pratar och gör saker i sömnen.
Jag kommer aldrig glömma när hon började gå i sömnen när hon sov hos mig när jag var hos pappa. Hon säger att hon bara ska gå och göra en sak. Hon går iväg mot våningssängen som stod på andra sidan rummet och ''dansar'' ?! Sedan far hon ihop på golvet och det låter som om att hon gråter och skrattar samtidigt. Nog fan lyckades jag väcka, ehm.. (Jag mena skrämma) henne till liv igen ;-)

Vi har gått och lagt oss här nu. Jag ligger i deras otroligt sköna soffa. Varför ska vissa soffor vara så mycket skönare än sängar för? Nåja, ska försöka sova jag med. Godnatt! <3

♥ Våren 09 då Malin var hos mig på påsklovet.

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0