Det börjar hända något!

Jag kom hem från Gävle för kanske två timmar sedan. Allt har gått bra och jag har fått reda på lite mer om hur det blir i framtiden.
Till hösten börjar första operationen då jag ska ta en benbit från höften som sätts in i överkäken eftersom att jag knappt har ben som de kan fästa skruvarna på.
Det ska läka i ungefär 9 månader och sedan kan de operera in skruvarna som ska läka upp till 4-7 månader. Jag kommer inte ihåg allt de sa men jag tror sedan att efter det hade läkt så kommer jag att få tänderna.

Efter att jag har gjort första operationen så kommer jag att ligga på sjukhus i ungefär 3 veckor på Gävle sjukhus. Jag kommer att vara alldeles svullen och de sa att när jag sedan kommer att få komma hem så kommer jag att måsta gå med en krycka och jag kommer att halta. Bajs!
Men men, jag har inget annat altenativ om jag inte går med protes resten av livet vilket jag absolut inte tänker göra!

Jag trodde jag skulle dö när jag skulle dra roten som jag åkte till Gävle för att göra. Jag verkligen hatar att ta spruta i munnen och speciellt i gommen!
När de trog roten kändes det som att det gjorde ont fast det gjorde inte det. Allt var obehagligt om man säger så. Jag låg och skaka och tårarna började rinna när de aldrig fick upp roten. Svetten började rinna med!

Nej nu hinner jag inte skriva mer. Jag ska springa på toa och sedan gå iväg till dansen. Sista träningen innan vi åker!!! På lördag åker vi :'-)

Nån vecka efter olyckan år 2005.

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0